Neem contact op

070 511 31 64

  • 070 511 31 64

DIENSTEN

De winterschilder heeft alle tijd en ruimte! Binnenschilderwerk dient voor een groot gedeelte ter ve…
Onderhoudstest van uw woning Vertonen uw kozijnen barsten en scheuren? Barsten en scheuren in het ho…

HOE WIJ WERKEN

Indien u geïnteresseerd bent in een offerte op maat, dan komen we graag bij u langs voor een gesprek over uw wensen. Wij kunnen u technisch advies geven en tevens adviseren over de kleuren. Ook kunnen wij werken vanaf tekeningen. Vervolgens maken we gratis een geheel vrijblijvende offerte. Wij staan voor een eerlijke en betrouwbare prijs/kwaliteit verhouding. Indien de offerte door u wordt goedgekeurd dan zullen we in overleg en afhankelijk van de weersomstandigheden uw werk inplannen.

Bij de uitvoering zorgen we voor zo min mogelijk overlast en we kunnen in overleg zorgdragen voor het afdekken van meubels en vloeren. Wij zijn in het bezit van eigen steigermateriaal, ladders, 2 hoogwerkers die snel en makkelijk op de moeilijkste plekken komen.

Bij ieder onderdeel wordt apart gekeken welke behandelingen nodig zijn. Dit is maatwerk. Soms kan er worden volstaan met een snelle overschilderbeurt en in andere gevallen zullen we alle verflagen geheel moeten verwijderen. Wij kunnen ook in samenwerking met de verfleverancier een verftechnisch rapport op maken en een meerjarig onderhoudsplan aanbieden.

Laag BTW tarief schilderswerk

Voor schilder-, spuit- en stucwerk aan woningen die meer dan 2 jaar oud zijn, mogen wij u het lage btw-tarief in rekening brengen. Het 9% tarief geldt zowel voor binnen- als buitenschilderwerk, behangwerk en stucwerk. Het tarief geldt alleen voor werk aan een permanent bewoonde particuliere woning. Bedrijfsgebouwen en vakantiehuizen zijn dus van de regeling uitgesloten.