Neem contact op

070 511 31 64

  • 070 511 31 64

TIPS FROM BLOG

Nostra ridiculus tellus maecenas eleifend at, conubia sollicitudin repudiandae sit, nostrud debitis dicta. Quasi praesent porttitor tellus

2e hoogwerker

Inmiddels zijn wij in het bezit van 2 compacte hoogwerkers. Met behulp van deze hoogwerkers komen wij op de meest lastige plekken waar wij veilig en snel ons werk kunnen doen. De hoogwerkers passen al door een doorgang van 80cm en kunnen een hoogte bereiken van bijna 16 meter.

Nieuwe huisstijl

Samen met DsignMarking, creatief full servicebureau voor branding en designprojecten, hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Deze is inmiddels ook doorgevoerd in ons wagenpark, website en al onze overige uitingen. Fris en herkenbaar.  

Schilder Wim met pensioen

Vandaag gaat onze schilder Wim met pensioen. Veel dank Wim voor de jaren van goede samenwerking en prachtig schilderwerk. Op de foto met voormalig eigenaar Simon Winnubst en Lex Winnubst (9 jaar) misschien de 5de generatie…..?!

Onderhoud wooncomplex

Onderhoudsproject in Zoetermeer gestart. Buitenschilderwerk van 16 woningen met 2 trappenhuizen incl. balustrades. Opdrachtgever: VVE diensten Nederland.

Flamant

Op bezoek bij het toonaangevende Belgische woonmerk. Voor de professionele verfcollectie van Flamant is ons schildersbedrijf exclusief geselecteerd om met deze producten te gaan werken. De prachtige kleurencollectie is vanaf heden in ons assortiment opgenomen.

Villa Wassenaar

Oplevering nieuwbouw villa Wassenaar: momenteel zijn wij de laatste schilderwerkzaamheden aan het uitvoeren. Alle plafonds en wanden zijn gespoten. Wij zijn trots op het eindresultaat en wensen de eigenaar veel woonplezier.