Neem contact op

070 511 31 64

  • 070 511 31 64

TIPS FROM BLOG

Nostra ridiculus tellus maecenas eleifend at, conubia sollicitudin repudiandae sit, nostrud debitis dicta. Quasi praesent porttitor tellus

Winterschilder

De winterschilder heeft alle tijd en ruimte!

Binnenschilderwerk dient voor een groot gedeelte ter verfraaiing van uw interieur. Maar het dient zeker ook ter bescherming van uw hout- en wandafwerking. Als de staat van het schilderwerk aan de binnenkant van de gevelkozijnen en- of draaiende delen niet optimaal is, heeft dat gevolgen voor de levensduur van uw buitenschilderwerk.

Slechte kitvoegen, haarscheurtjes of andere gebreken in het hout waardoor vochtopname kan plaatsvinden, zijn mogelijke oorzaken voor houtrot. Dus de conditie van het binnenschilderwerk is zeker zo belangrijk en bepalend voor de conditie van het buitenschilderwerk.

Daarnaast is de winterperiode een uiterst geschikte tijd om uw interieur eens een nieuwe look te geven. Ga mee met de trends, kies voor verfrissende kleuren of kies voor alleen een kleine opfrisbeurt als een grote verandering niet gewenst is. In de wintermaanden hebben onze vakschilders gebruikelijk wat minder schilderklussen dan in de andere seizoenen. Daarom geven wij in de periode van november tot en met maart korting op binnenschilderwerk. Voor huis of kantoor, van kleine klus tot groot project, in deze maanden willen wij graag binnen aan de slag.

Plafonds, wanden, ramen, deuren of kasten, wij maken alles mooi en fris. De winterschilder, perfect schilderwerk voor een gunstige prijs!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan.