Neem contact op

070 511 31 64

  • 070 511 31 64

TIPS FROM BLOG

Nostra ridiculus tellus maecenas eleifend at, conubia sollicitudin repudiandae sit, nostrud debitis dicta. Quasi praesent porttitor tellus

Buitenschilderwerk

De door een vakkundig schildersbedrijf aangebrachte verflaag op uw kozijnen en andere gevelelementen zorgt voor een goede bescherming tegen weersinvloeden. Regelmatig onderhoud garandeert een lange levensduur van uw buitengevel. Professioneel schilderwerk met kwalitatief goede producten in een passende kleur, verhoogt bovendien de uitstraling van uw pand. Andere belangrijke redenen om tijdig onderhoudswerk uit te laten voeren, zijn het waardebehoud van het huis, profiteren van het lage BTW-tarief van 6% bij huizen ouder dan twee jaar en besparen via meerjarig onderhoud.

Indien er barsten of scheuren of open verbindingen in uw kozijnen zitten, de verf bij het houtwerk afpoedert of indien er houtrot aanwezig is in uw pand, neem dan direct contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte en een meerjaren onderhoudsplan voor u op.

Houtwerk
Voordat er geschilderd wordt, worden beglazingskitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, ventilatie en scherpe kanten nauwkeurig gecontroleerd. Indien nodig wordt dat eerst hersteld voordat er geschilderd kan worden.

Het houtwerk van uw pand inspecteren we op houtrot. Soms is dit duidelijk vooraf zichtbaar, maar vaak ook niet en komen we erachter tijdens het verwijderen van de verflagen. Indien wij houtrot constateren, dient dat voorde schilderwerkzaamheden hersteld te worden. Deze zorg nemen wij u graag uit handen.

Staal- en ijzerwerk
Staal- en ijzerwerk kunnen we behandelen met roestwerende verf en schilderen in elk mogelijke kleur.

Producten
Het is belangrijk voor de levensduur van het schilderwerk dat er gewerkt wordt met verf van professionele kwaliteit. Wij werken met name met de professionele producten van Sigma Coatings en Sikkens.