Neem contact op

070 511 31 64

  • 070 511 31 64

TIPS FROM BLOG

Nostra ridiculus tellus maecenas eleifend at, conubia sollicitudin repudiandae sit, nostrud debitis dicta. Quasi praesent porttitor tellus

Binnenschilderwerk

Wand/plafondafwerking
Op het gebied van wandafwerking zijn de mogelijkheden uitgebreid. Een van de mogelijkheden is het sausen of spuiten met latex. Deze verf is in alle mogelijke kleuren te verkrijgen en we kunnen zelfs diverse structuren aanbrengen met speciale kwasten of spuitinstallaties.

Houtwerk
Het is belangrijk om de binnenkant van ramen, deuren en kozijnen goed te onderhouden aangezien dit ook invloed heeft op de conditie voor het buitenwerk. Het houtwerk binnen is aan slijtage onderhevig. Wij vullen oneffenheden op en schilderen het geheel in de gewenste kleur.

Behang
Op het gebied van behang is heel veel mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan het aanbrengen van glasweefsel behang met een hoge duurzaamheid en het is scheuroverbruggend. Dit is in diverse structuren verkrijgbaar, of juist glad en overschilderbaar in alle mogelijke kleuren. En uiteraard kunnen we mooi sierbehang in tal van mogelijke dessins aanbrengen. Eerst zorgen we voor een gladde muurafwerking, zodat het behang goed tot zijn recht komt en vervolgens zorgen we voor een perfect naadloos effect op patroon. Wij kunnen ieder merk behang verwerken.

Decoratie
Naast schilder-, behang- en glaswerk leveren en plaatsen wij ook sierlijsten en ornamenten, zoals rozetten en schilderij ophang systemen.

Kleuren
Op het gebied van kleuren kunnen wij u uiteraard adviseren. Wij beschikken over diverse kleurenwaaiers van verschillende verffabrikanten en tevens kunnen wij iedere kleur zelf mengen. Wij zetten graag een aantal kleuren op proef voor u uit, zodat u makkelijk een keuze kunt maken. Tevens hebben we de mogelijkheid om foto’s digitaal in te kleuren, zodat u het resultaat alvast kan bekijken.

Ook mogen wij ons “Exclusive Paint Professional Flamant” noemen, omdat wij daarvoor door het toonaangevende Belgische interieurbedrijf zijn geselecteerd.